Laki Zsófi

Laki Zsófi

Több mint húsz évvel ezelőtt kezdtem keresni az élet értelmét. Elkezdtem jógázni, befelé figyelni, a testi-lelki gyógyulás útját keresni. Éltem Angliában, tanultam pedagógiát, marketinget, festettem és szobrászkodtam, csendes és hangos elvonulásokra jártam, pszichodrámáztam és családállítottam, Indiába is eljutottam. Mindeközben nem tágítottam eredeti célomtól: megtudni, hogy ki vagyok én, és minek vagyok itt a Földön.

És mivel Isten minden kitartó nyaggatásra előbb-utóbb választ ad, én is elérkezhettem Hozzá, megkaptam a választ a nagy kérdéseimre, és végre megnyugodhattam.

Masszírozni mindig nagyon szerettem, s a hobbiszintű hátmasszírozáson túllépve, a 90'-es évek végén elvégeztem egy harmonizáló testmasszázs-tanfolyamot, később természetgyógyász-reflexológus, majd svédmasszőr végzettséget szereztem. A Bach-virágterápia alapvetéseit és annak alkalmazását is megtanultam.

Az évek során az is nyilvánvalóvá vált, hogy a testi és lelki harmónia kéz a kézben jár, így mindkét területet gondoznunk kell, ha jól akarjuk érezni magunkat a bőrünkben.
A talp- és testmasszázs kifejezetten alkalmas erre, mivel a test ellazításának, a feszültségek oldásának a fizikai szinten túl lelki hatásai is vannak; ezáltal segít abban, hogy jobban éljük az életünket, egészségesek maradjunk, felfedezzük saját magunkat, és megtaláljuk helyünket a világban.

Mindemellett a méregtelenítő és immunerősítő masszázsprogram kiváló kísérője a fogyókúrának vagy betegségből való felépülésnek is.

Örömmel segítek, hogy ellazulj, gyorsabban gyógyulj, és új erőre kapj.

 

Rendelési időm: hétfőként 12-20 óra között

Bejelentkezés: +36709419887

Áraim: 

Talpmasszázs / reflexológia: 40 perc - 4000 Ft
Teljes testmasszázs: 60 perc - 6000 Ft

 

Várlak szeretettel