• Laki Zsófi

  Laki Zsófi

  Több mint húsz évvel ezelőtt kezdtem keresni az élet értelmét. Elkezdtem jógázni, befelé figyelni, a testi-lelki gyógyulás útját keresni. Éltem Angliában, tanultam pedagógiát, marketinget, festettem és szobrászkodtam, csendes és hangos elvonulásokra jártam, pszichodrámáztam és családállítottam, Indiába is eljutottam. Mindeközben nem tágítottam eredeti célomtól: megtudni, hogy ki vagyok én, és minek vagyok itt a Földön.

  És mivel Isten minden kitartó nyaggatásra előbb-utóbb választ ad, én is elérkezhettem Hozzá, megkaptam a választ a nagy kérdéseimre, és végre megnyugodhattam.

  Masszírozni mindig nagyon szerettem, s a hobbiszintű hátmasszírozáson túllépve, a 90'-es évek végén elvégeztem egy harmonizáló testmasszázs-tanfolyamot, később természetgyógyász-reflexológus, majd svédmasszőr végzettséget szereztem. A Bach-virágterápia alapvetéseit és annak alkalmazását is megtanultam.

  Az évek során az is nyilvánvalóvá vált, hogy a testi és lelki harmónia kéz a kézben jár, így mindkét területet gondoznunk kell, ha jól akarjuk érezni magunkat a bőrünkben.
  A talp- és testmasszázs kifejezetten alkalmas erre, mivel a test ellazításának, a feszültségek oldásának a fizikai szinten túl lelki hatásai is vannak; ezáltal segít abban, hogy jobban éljük az életünket, egészségesek maradjunk, felfedezzük saját magunkat, és megtaláljuk helyünket a világban.

  Mindemellett a méregtelenítő és immunerősítő masszázsprogram kiváló kísérője a fogyókúrának vagy betegségből való felépülésnek is.

  Örömmel segítek, hogy ellazulj, gyorsabban gyógyulj, és új erőre kapj.

   

  Rendelési időm: hétfőként 12-20 óra között

  Bejelentkezés: +36709419887

  Áraim: 

  Talpmasszázs / reflexológia: 40 perc - 4000 Ft
  Teljes testmasszázs: 60 perc - 6000 Ft

   

  Várlak szeretettel 

 • Teremi Orsolya

  Teremi Orsolya

   

  A Schüssler-féle szöveti sók alkalmazását, valamint az arcdiagnosztika gyakorlatát a Homeopátiás Baráti Kör Egyesület által szervezett képzésen sajátítottam el Dr. Farkas Orsolyától és Dr. Sasvári Ferenctől tanulva 2011-ben.

  Első gyermekem születését követően kezdtem érdeklődni a homeopátia, valamint a Schüssler sók alkalmazása iránt.

  Elismerem a nyugati orvoslás minden érdemét, mert bizonyos esetekben valóban szükséges, azonban nem kell minden betegséget azonnal gyógyszerekkel gyógyítani. Jó, ha képesek vagyunk saját testünkre támaszkodni, és immunrendszerünket támogatva természetes módszerekkel megszabadulni a betegségektől. Ebben is nyújt segítséget a Schüssler terápia, mellékhatásoktól mentesen.

  Jómagam 4 éve napi szinten használom családomban és környezetemben és tapasztalom a Schüssler sók jótékony hatását.

  Szeretném ezt a tudást megosztani mások számára is. Ajánlom a Schüssler terápiát mindenki figyelmébe, aki hatékony alternatív lehetőséget keres az egészségmegőrzés területén, önmaga és a családja számára.

   

  Rendelési időm: csütörtökönként 12-19 óra között

  Bejelentkezés: +36209155822

  Arcdiagnosztika ára: 4000 Ft

  Diagnosztika időtartama: 40-60 perc

  Ellenjavaslat: laktózérzékenység (a tabletták laktózt tartalmaznak)

  Ajánlott rendszeresség: 2-3 havonta érdemes megnézni a változást

   

  Várlak szeretettel